7 dagen Azië met de Ovation of the SeasHet schip: Ovation of the Seas 4+

Cruise Travel

De Ovation of the Seas is, net als haar zusters Quantum of the Seas en Anthem of the Seas, in alle opzichten een opmerkelijk schip. Allereerst zijn de hutten vernieuwd: ze hebben niet alleen meer ruimte voor bagage, maar er zijn ook virtuele balkons aangebracht zodat zelfs binnenhutten zicht op zee bieden. Verder zijn er speciale studio’s voor singles en luxe Loft Suites.

Dankzij Dynamic Dining dineert u wanneer en waar u maar wilt. Er is zijn geen vaste tijden, geen verplichte formele avonden en u heeft de keuze uit maar liefst achttien eetgelegenheden waaronder vijf hoofdrestaurants en diverse specialiteitenrestaurants tegen betaling.

Royal Caribbean International stond al bekend om vernieuwende activiteiten zoals een klimmuur en een surfsimulator. Op de Ovation of the Seas kunt u zelfs skydiven en in de glazen “North Star” capsule opstijgen tot zo’n 100 meter boven het schip voor een onvergetelijk zicht. In het amusementscentrum SeaPlex kunt u rolschaatsen en een ritje maken in de botsauto’s.

Lees verder >

Royal Caribbean International


 • Rederij met de grootste schepen: Oasis- en Allure of the Seas.
 • Innovatieve Amerikaanse rederij met de WOW-factor.
 • Veel voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden.
 • Uitgebreid kinderprogramma.
 • Heerlijk eten van casual tot gala.

Voor cruises buiten Europa geldt dat u minimaal 1 dag eerder naar uw bestemming dient te vliegen. Een langer verblijf voor of na uw cruise is tevens mogelijk.

Getoonde prijzen zijn per persoon, inclusief havengelden, alle maaltijden en faciliteiten. De prijzen kunnen dagelijks variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (koers)wijzigingen. De uiteindelijke prijs kan daarom zowel hoger als lager worden dan vermeld. Fooien: aan boord te voldoen. Een bedrag van $12,95 p.p. per nacht (suites $15,95) wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Als u kiest voor My Time dining moet u de fooien, € 12 p.p.p.n., vooraf betalen. (€ 15 p.p.p.n. voor Grand suites en hoger). Drankjes worden op de eindafrekening met een service toeslag van 18% verhoogd.Datum Omschrijving Aankomst Vertrek
Dag 1: 26 apr. 2018 Tianjin (Beijing), Volksrepubliek China 17:00
Dag 2: 27 apr. 2018 Cruisedag op zee
Dag 3: 28 apr. 2018 Cruisedag op zee
Dag 4: 29 apr. 2018 Okinawa, Japan 08:00 00:00
Dag 5: 30 apr. 2018 Okinawa, Japan 00:00 14:00
Dag 6: 01 mei 2018 Cruisedag op zee
Dag 7: 02 mei 2018 Hong Kong, Regio Hong Kong 07:00

 • Dag 1
 • 17.00
 • Vertrek: 17.00

Tianjin (Beijing), Volksrepubliek China - Dag 1

Tjianjin is de havenplaats van Beijing dat ongeveer 150 km ten noordwesten ligt. Meestal zult u door Tianjin rijden op weg naar of van Beijing. Het is de 6e grootste haven van de wereld en fungeert als doorvoerhaven naar Beijing. Tianjin is van oudsher een belangrijk handels centrum en in 1984 opengesteld voor buitenlandse investeerders. Tijdens de boxeropstand in 1900 is de stad zwaar beschadigd en daarna in westerse stijl weer opgebouwd. Er is zelfs een kathedraal die in 1916 door de katholieken is gebouwd en in 1980 gerestaureerd. Groningen is een van de partnersteden van Tianjin.

 • Dag 2

Cruisedag op zee - Dag 2

 • Dag 3

Cruisedag op zee - Dag 3

 • Dag 4
 • 08.00
 • Aankomst: 08.00
 • 00.00
 • Vertrek: 00.00

Okinawa, Japan - Dag 4

Okinawa is de grootste van de Okinawa Islands en de Ryukyu Islands van Japan. Het eiland is ongeveer 110 kilometer lang en 11 kilometer wijd. Het ligt ongeveer 640 kilometer ten zuiden van de rest van Japan. Bezienswaardigheden Shuri Castle Voormalig Ryukyu paleis, opnieuw opgebouwd en nu een UNESCO World Heritage gebied. Kokusaidori Grootste shopping en entertainment straat op Okinawa Island. Churaumi Aquarium Churaumi staat bekend als het beste aquarium van Japan. Het is de hoofdattractie van het Ocean Expo Park. Het aquarium is compleet opnieuw gedesigned en opnieuw geopend in 2002. Tijdzone: Het is acht uur later in Japan Munteenheid: Yen  

 • Dag 5
 • 00.00
 • Aankomst: 00.00
 • 14.00
 • Vertrek: 14.00

Okinawa, Japan - Dag 5

Okinawa is de grootste van de Okinawa Islands en de Ryukyu Islands van Japan. Het eiland is ongeveer 110 kilometer lang en 11 kilometer wijd. Het ligt ongeveer 640 kilometer ten zuiden van de rest van Japan. Bezienswaardigheden Shuri Castle Voormalig Ryukyu paleis, opnieuw opgebouwd en nu een UNESCO World Heritage gebied. Kokusaidori Grootste shopping en entertainment straat op Okinawa Island. Churaumi Aquarium Churaumi staat bekend als het beste aquarium van Japan. Het is de hoofdattractie van het Ocean Expo Park. Het aquarium is compleet opnieuw gedesigned en opnieuw geopend in 2002. Tijdzone: Het is acht uur later in Japan Munteenheid: Yen  

 • Dag 6

Cruisedag op zee - Dag 6

 • Dag 7
 • 07.00
 • Aankomst: 07.00

Hong Kong, Regio Hong Kong - Dag 7

Het gebied rondom Hong Kong werd al zo'n 5000 jaar bewoond door mensen die uit Noord China kwamen. Het was een onbetekenend plaatsje toen de Britse Oost-Indische Compagnie in 1669 voor het eerst contact legde en de handel met Hanzi, zoals de stad in mandarijn heette, opgang kwam. In 1821 werd Hong Kong de haven waar de Britten uit Bengalen de opium invoerden en in 1842 werd het Chinese Keizerrijk gedwongen Hong Kong te lenen aan de Britse Oost Indische Compagnie. Hong Kong was een lange tijd een Britse Kroonkolonie. De New Territories werden in 1898 bij gepacht voor een periode van 99 jaar. China wilde de pacht niet verlengen en op 1 juli 1997 werd Hong Kong een speciale bestuurlijke regio waar gedurende 50 jaar niet dezelfde wetten gelden als in communistisch China. Tegenwoordig is het een moderne megastad met vele markten, winkelstraten en prestigieuze gebouwen. De stad herbergt ruim zeven miljoen mensen op slechts 1000 km². Het merendeel van de inwoners leeft van de handel. Bezienswaardigheden...


Ovation of the Seas 4+

Cruise Travel

De Ovation of the Seas is, net als haar zusters Quantum of the Seas en Anthem of the Seas, in alle opzichten een opmerkelijk schip. Allereerst zijn de hutten vernieuwd: ze hebben niet alleen meer ruimte voor bagage, maar er zijn ook virtuele balkons aangebracht zodat zelfs binnenhutten zicht op zee bieden. Verder zijn er speciale studio’s voor singles en luxe Loft Suites. Dankzij Dynamic Dining dineert u wanneer en waar u maar wilt. Er is zijn geen vaste tijden, geen verplichte formele avonden en u heeft de keuze uit maar liefst achttien eetgelegenheden waaronder vijf hoofdrestaurants en diverse specialiteitenrestaurants tegen betaling. Royal Caribbean International stond al bekend om vernieuwende activiteiten zoals een klimmuur en een surfsimulator. Op de Ovation of the Seas kunt u zelfs skydiven en in de glazen “North Star” capsule opstijgen tot zo’n 100 meter boven het schip voor een onvergetelijk zicht. In het amusementscentrum SeaPlex kunt u rolschaatsen en een ritje maken in de botsauto’s.

Gegevens

Totaal aantal passagiers 4180
Aantal dekken 14
Aantal sterren 4+

Faciliteiten

Aantal restaurants 18
Specialiteitenrestaurants Ja
Bibliotheek Ja
Bioscoop Ja
Casino Ja
Discotheek Ja
Internetcafé Ja
Foto gallerij Ja
Kind vriendelijk Ja
Kinderfaciliteiten Ja
Kunst gallerij Ja
Liften Ja
Sauna Ja
Schoonheidssalon Ja
Theater Ja
Wasruimtes Ja
Whirlpools 4
Winkels Ja
Zwembaden 2

Bemanning

Nationaliteit personeel Internationaal
Aantal bemanningsleden 1300

Technische gegevens

Bruto Tonnage 168666
Lengte 348.0
Breedte 42.0
Diepgang 8.5
Kruissnelheid 22
Voltage 110/220


Hutten